We helpen je graag

Klantenservice

Heb jij het antwoord op je vraag niet kunnen vinden tussen onze lijst met veelgestelde vragen? Geen probleem, we helpen je graag verder!

Kom je er met onderstaande informatie nog steeds niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Bestellingen

Mocht je tijdens het verzendproces vragen hebben of problemen ondervinden met je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je jouw bestelling zo snel en soepel mogelijk ontvangt. Je kunt ons bereiken via info@vixpo.nl.

Klantenaccount

Op onze website heb je de mogelijkheid om een klantenaccount aan te maken. Hier vind je jouw wensenlijst, een overzicht van je bestelde producten en je kunt jouw adres- en/of factuurgegevens wijzigen. Bestel je vaker? Dan scheelt het hebben van een klantenaccount ook tijd tijdens het afrekenproces.

Levertijd

De levertijd varieert afhankelijk van je locatie en de bestelde producten. Standaard leveringen bij producten die op voorraad zijn, heb je meestal de volgende werkdag al in huis wanneer je dit vóór 16:00 uur online besteld!

Wij willen net als jij dat bestellingen zo snel mogelijk bij je binnen zijn! Echter kan het door de voorraad, feestdagen of drukte bij ons óf onze verzendpartij voorkomen dat het wat langer duurt. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij de producten zo spoedig mogelijk in handen hebt!

Bij sommige producten staat ⓘ Langere levertijd aangegeven. Deze producten komen op nabestelling en hebben gemiddeld een levertijd van 2 weken. 

Heb je vragen over (de status van) een levering? Neem dan gerust contact met ons op via info@vixpo.nl. We staan je graag te woord!

Verzendgegevens

Zodra je bestelling verwerkt is ontvang je van ons of onze vervoerder een track & trace nummer met instructies, zodat je precies kunt volgen waar je pakket is en wanneer deze wordt afgeleverd.

We verzenden momenteel niet buiten Europa.

Voor Nederland, België, Duitsland en Luxemburg gelden onderstaande tarieven. Producten buiten deze landen laten versturen? Neem dan eerst even contact met ons op via info@vixpo.nl.

Verzendkosten standaard pakketten:
• Bestelwaarde tot €150,00 > Verzendkosten NL: €9,95
• Bestelwaarde tot €150,00 > Verzendkosten DE, BE & LU: €11,95
• Bestelwaarde vanaf €150,00 > Verzendkosten GRATIS

Extra zware pakketten:
Voor pakketten die meer dan 30kg wegen, is verzending soms niet mogelijk bij onze verzendpartij. We streven ernaar om zware pakketten op te delen om onder deze gewichtslimiet te blijven. Je wordt uiteraard op de hoogte gesteld als dit relevant is voor jouw bestelling en je hebt in sommige gevallen ook de mogelijkheid om de zware bestelling bij ons af te halen. Dit gaat altijd vooraf in goed overleg met jou.

Inbouwservice

Onze inbouwservice wordt verzorgd door ervaren en deskundige professionals die bekend zijn met de nieuwste technologieën en trends op het gebied van car audio. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe autoradio, speakersysteem, versterker of subwoofer, wij zorgen voor een vakkundige en nauwkeurige installatie.

Zo ben je er van verzekerd dat je optimaal gebruik kunt maken van de producten, alles vakkundig en professioneel wordt aangesloten en afgesteld op jouw wensen én jij maximaal kunt genieten na jouw aankoop, zonder dat je er omkijken naar hebt. Vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@vixpo.nl.

Garantie

Wij garanderen dat de door onze verkochte zaken vrij zijn van ontwerp-, materiaal- en fabricagefouten, gedurende een periode van 12 maanden vanaf levering. Mocht je binnen deze tijd toch problemen ervaren? Laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten via info@vixpo.nl.

Voor goederen waarop fabrieksgarantie van toepassing is, gelden uitsluitend en alleen de garantievoorwaarden van die betreffende fabriek, zonder dat verder verhaal op Vixpo mogelijk is.

Elke aanspraak op garantie vervalt, indien jij en/of derden zonder schriftelijke toestemming van Vixpo aan de geleverde goederen reparaties of overige werkzaamheden verrichten of hebben verricht.

Retourzendingen

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending gelden voor jouw eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

LET OP! Producten die worden geretourneerd op basis van het herroepingsrecht dienen ten alle tijde nog geseald in de verpakking of in de folie te zitten. Mocht dit niet zo zijn, dan kunnen wij het product niet als ongebruikt, ofwel nieuw, retour nemen. Producten monteren en deze daarna retour sturen is dus niet mogelijk!

Ook is het niet mogelijk om maatwerk producten te retourneren. Is jouw maatwerk product niet naar wens? Neem contact met ons op via info@vixpo.nl, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Een defect of andere problemen met een product?
Geef dit dan even bij ons aan via info@vixpo.nl. Wij zorgen er dan voor dat je een retourformulier ontvangt en alles zo spoedig mogelijk wordt afgehandeld. Wij zullen er zorg voor dragen om het product en de garantie / reparatie te regelen met de leverancier en houden jou op de hoogte van het verloop hiervan. Hoe snel dit wordt afgewikkeld verschilt per merk, maar hou gemiddeld 2 tot 4 weken aan. We regelen het altijd netjes met je en houden je goed op de hoogte.

Zonder het retourformulier bijgesloten in jouw retourpakket, kunnen wij niet achterhalen van wie een retournering afkomstig is en deze retour dus niet in behandeling nemen. We raden je aan ons ten alle tijde op de hoogte te stellen van een retourzending en daarna het ontvangen retourformulier mailen en bijvoegen in de zending, zodat je zeker weet dat het aankomt en wij weten dat er een pakket voor retourname naar ons onderweg is.

Op al onze producten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Vixpo Klantenservice

Heb je jouw gewenste informatie niet kunnen vinden? Neem gerust contact op!