Wij regelen het graag professioneel!

Inbouwservice

Bij Vixpo begrijpen we dat het installeren van car audio apparatuur een uitdagende klus kan zijn. Daarom bieden wij niet alleen een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten aan, maar ook een professionele inbouwservice via ons bedrijf VEXC.

Onze inbouwservice wordt verzorgd door ervaren en deskundige professionals die bekend zijn met de nieuwste technologieën en trends op het gebied van car audio. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe autoradio, speakersysteem, versterker of subwoofer, wij zorgen voor een vakkundige en nauwkeurige installatie.

Inbouwservice impressie

Deze auto's gingen je voor

Kwaliteit & servicegericht

Wat kun je verwachten?

Deskundig advies: Onze specialisten staan klaar om jou te adviseren over de beste audio-oplossingen voor jouw voertuig en jouw wensen.

Professionele installatie: Wij zorgen voor een nauwkeurige en veilige installatie van jouw car audio apparatuur, met oog voor detail en kwaliteit.

Gebruik van hoogwaardige materialen: Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat jouw audio-installatie optimaal presteert en lang meegaat.

Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en je een uitstekende service te bieden. Mocht je onze werkwijze onverhoopt toch als niet prettig hebben ervaren, dan kun je ons dit natuurlijk altijd laten weten via een mailtje naar info@vixpo.nl!

Of je nu een doorgewinterde autoliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een upgrade van jouw huidige audiosysteem, bij Vixpo ben je aan het juiste adres.

Bestel jouw car audio producten bij ons en laat ze professioneel installeren door ons ervaren team van experts bij VEXC.

Om onze kwaliteit 100% te kunnen waarborgen, bouwen wij géén producten in die niet bij óf via ons zijn aangeschaft.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor jouw car audio inbouwservice. Wij helpen je graag verder!

Onze vakkundige monteurs staan voor je klaar

Inbouw afspraakformulier

De #1 van Nederland

Meer informatie over de inbouwservice van Vixpo óf heb je andere vragen?